Non plus ultra
4 fő részére
Nehézség:
könnyű
hozzávalók
- 28 dkg liszt
- 28 dkg cukor
- 3 evőkanál vaníliás cukor
- 28 dkg vaj
- 3 db tojás
- barack- vagy ribizliíz
Elkészítés
A lisztből, a vajból, a vaníliás cukorból és a tojássárgájából tésztát gyúrunk. Kinyújtjuk, pogácsaszaggatóval kiszúrjuk. A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük és a tészta tetejére kenjük. Előmelegített sütőben középső hőfokon 5-10 percig sütjük. Ha kihűlt, kettőt-kettőt savanykás ízzel úgy kötünk össze, hogy a habos rész kívül maradjon.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.